• Forside
  • /
  • Indeklima med varmepumper

Indeklima med varmepumper

En luft til luft varmepumpe adskiller sig fra de andre varmepumper ved at den ikke benytter husets eksisterende radiatorer og et varmeanlæg til at opvarme huset med. En luft til luft varmepumpe pumper den opvarmede luft direkte ind i boligen og sørger således for en række andre faktorer, som påvirker indeklimaet i huset positivt.Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Cirkulation af den varme luft

En luft-luft varmepumpe er ikke nødvendigvis kun en økonomisk betragtning og investering. Når du installerer en varmepumpe i dit hus, så sikrer du dig også et bedre indeklima i din bolig. Varmepumpen sørger for at cirkulerere den opvarmede luft behageligt rundt i huset. Således vil du ikke på samme måde opleve træk, som du evt. kan have gjort tidligere.


Pollenfilter

Mange varmepumper har indbygget et filter, så støv, røg og pollen automatisk bliver filtreret væk fra luften vha. den naturlige cirkulation gennem varmepumpen. Det giver i sig selv et meget behageligere indeklima i husstanden. Undersøg hvilket filter der findes til den varmepumpe, som du overvejer at investere i, samt hvornår det skal udskiftes og hvad det koster.


Kom af med fugten

I og med at luft til luft varmepumpen hele tiden trækker den gamle luft ud af huset og pumper ny opvarmet luft ind igen, så skifter du hele tiden luften i huset ud med ny frisk luft. Det er især godt for huse, som har svært ved at komme af med fugten. Således behøver du ikke i samme grad sørge for at lufte ud, som du skulle tidligere uden en luft til luft varmepumpe.

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en en luft til vand varmepumpe

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en jordvarme pumpe.

Bestil her