• Forside
  • /
  • Rabat på el for varmepumper

Rabat på el for varmepumper

Når dit elforbrug overstiger en vis mængde årligt (4.000 kWh), så er det muligt at få rabat på din elregning. I år 2022 er denne rabat på hele 94,38 øre pr. kWh inkl. moms. Prisen pr. kWh ligger i dag på over 4-6 kr., så det er altså ca. en fjerdedel, som man kan opnå i besparelse på elregningen efter de 4.000 kWh/år er brugt.Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Denne øgede rabat på elregningen forventes at give et boost til varmepumpebrancen, da tilbagebetalingstiden for investering i varmepumpe anlæg bliver mindre.

rabat el varmepumpe


Krav til at du kan få nedsat prisen på el

For at du kan få rabat, så kræver det at du har jordvarme, elvarme, eller luft varmepumpe, som din primære opvarmningskilde til din helårsbolig. Dette skal være registreret i Bygnings- og Boligregisteret, BBR. Afgiftsnedsættelsen foregår automatisk hos dit elselskab når du registrerer det hos BBR. Hvis ikke, så sender du blot registreringsskemaet fra BBR til dig elselskab.


Rabatten gælder forbruget over 4.000 kWh

Det er kun prisen på dit forbrug af el over 4.000 kWh, som nedsættes med 94,38 øre pr. kWh inkl. moms. Den særlige elpris reduktion fastsættes af myndighederne år til år.

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en en luft til vand varmepumpe

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en jordvarme pumpe.

Bestil her