Varmepumpeskjulere

Lad os bare indrømme det. De fleste varmepumper er ikke specielt kønne. Derfor er der mange, som efterfølgende får sat en varmepumpeskjuler op, så hverken man selv, eller naboen skal gå og kigge på den grimme udendørs del af varmepumpen. Det gælder for både luft-luft, samt luft-vand varmepumper.

Nedenfor vil vi prøve at kigge lidt på hvilke varmepumpe skjulere, som findes på markedet herhjemme, samt hvad de koster.


Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe. Spar penge til vinter.

Sammenlign tilbud fra godkendte leverandører.

Få tilbud

Varmepumpe som er lidt pænere

Der findes faktisk nogle enkelte varmepumper på det danske marked, som godt kan tåle at stå for sig selv. F.eks. er varmepumperne fra DVI Energi mere ovale i deres udtryksform og slet ikke så grimme at se på, som mange andre varmepumper ellers er. Men det er undtagelsen.


Varmepumpeskjulere

Du kan i praksis selv lave din varmepumpeskjuler. Du skal bare sørge for at den stadig kan trække luft ind og dermed fungere optimalt ift. at kunne varme boligen op. De fleste varmepumpeskjulere laves i træ, men findes også i forskellige andre materialer, som f.eks. aluminimum, som kan være malet i forskellige farver eller vedligeholdelsesfri antracit. Det vigtigste er at der stadig er luftgennemstrømning, samt at det kommer til at passe bedst muligt til dit hus eller sommerhus.

Udover at du får pakket den grimme varmepumpe væk og slipper for synet af den, så sørger en varmepumpeskjuler også for at beskytte varmepumpen mod regn og slud, samt blade og grene. Det forlænger varmepumpens levetid.


Pris på varmepumpeskjuler

Priserne på en varmepumpeskjuler ligger i prislejet 1.000-2.000 kr. og kan købes både online og i byggemarkeder. Pris er ikke nødvendigvis det vigtigste, men mere at kvaliteten og designet er i orden, så det passer ordentligt til huset. Det er ærgerligt at gå at tænke flere år efterfølgende at bare man nu havde ofret nogle få hundrede kroner mere og så kunne gå og nyde synet af den.


Sørg for fri passage af luft

Når man opsætter en varmepumpeskjuler, så skal man sikre sig at der til stadighed er fri passage til de luftstrømme, som en varmepumpe genererer. Dvs. at den kolde udblæsningsluft skal kunne nemt ud, da man ellers risikerer at varmepumpen vil suge den kolde luft ind igen, hvilket nedsætter ydeevnen på varmepumpen væsentligt.


Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe. Spar penge til vinter.

Sammenlign tilbud fra godkendte leverandører.

Få tilbudModtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en en luft til vand varmepumpe

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en jordvarme pumpe.

Bestil her