• Forside
  • /
  • Varmepumpe til sommerhuset

Varmepumpe til sommerhuset

For mange sommerhusejere er det et problem at holde indeklimaet frisk, hvor der ofte opstår den ubehagelige sommerhuslugt vinteren over. Det skyldes dels opsamling af fugt og manglende udluft i de mange måneder, hvor sommerhuset ikke benyttes. Derudover kan frosten også sætte ind i mange sommerhuse når de står uden opvarmning igennem hele vinteren. Med en luft til luft varmepumpe kan du løse begge dele for en relativ lille udgift.

sommerhus varmepumpe


Frostsikring af sommerhuset

En varmepumpe fungerer ved at et kølemiddel, via en kompressor, cirkulerer rundt i pumpen og på den måde overfører energien fra lave temperaturer til højere temperaturer. Princippet er det samme, som med aircondition eller et køleskab.Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Fjern lugten fra sommerhuset

Når du konstant sørger for at holde en temeperatur på over frysepunktet og samtidig sørger for hele tiden at skiften luften ud i huset, så vil denne cirkulation af luft bevirke at fugten konstant trækkes ud af huset og udskiftes at ny frisk og opvarmet luft. Således vil du kunne


Sommerhuset varmes billigt op

Udover at du kan sørge for behagelig luft igennem hele året og frostsikring af sommerhuset, så kan du rent faktisk også opnå en langt billigere varmeregning i de måneder af året, hvor sommerhuset rent faktisk benyttes og hvor det samtidig er nødvendigt at varme huset op.


Fjernbetjening af varmepumpen

Du kan overveje at investere i en varmepumpe, som kan fjernbetjenes via nettet eller telefonen. Det er en rigtig smart funktion, så du kan sørge for at komme frem til et dejligt opvarmet sommerhuset.

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en en luft til vand varmepumpe

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en jordvarme pumpe.

Bestil her